Pavlović, M. (2018). Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164
Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164
Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164
Pavlović, M. (2018). 'Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164
Pavlović M. Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164
M. Pavlović, "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164