master's thesis
Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. urn:nbn:hr:109:286070

Farago, Nives
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Farago, N. (2018). Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, N. (2018). 'Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago N. Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

N. Farago, "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070