Petrović, M. (2014). Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, Manja. "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović, M. (2014). 'Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
Petrović M. Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855
M. Petrović, "Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174855