Tušek, I. (2018). Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104
Tušek, Ines. "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104
Tušek, Ines. "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104
Tušek, I. (2018). 'Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104
Tušek I. Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104
I. Tušek, "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104