prikaz prve stranice dokumenta Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), Tea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Perko (Rotim), T. (2018). Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), Tea. "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), Tea. "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), T. (2018). 'Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim) T. Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 April 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

T. Perko (Rotim), "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573