Tkalec, I. (2019). Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086
Tkalec, Ivana. "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086
Tkalec, Ivana. "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086
Tkalec, I. (2019). 'Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086
Tkalec I. Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086
I. Tkalec, "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086