Zmaić, K. (2019). Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić, K. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
Zmaić K. Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409
K. Zmaić, "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409