Balen, T. (2019). Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744
Balen, Tena. "Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744
Balen, Tena. "Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744
Balen, T. (2019). 'Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744
Balen T. Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744
T. Balen, "Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:557744