master's thesis
Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, Marijana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Jurić, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

Jurić M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064

M. Jurić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064