Jurić, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
M. Jurić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064