Kotarski, I. (2015). Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, I. (2015). 'Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski I. Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
I. Kotarski, "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106