prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Trbljanić, M. (2019). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, Martina. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, Martina. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić, M. (2019). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

Trbljanić M. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 May 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343

M. Trbljanić, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:355343