prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Štabi, N. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, N. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi N. Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

N. Štabi, "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196