prikaz prve stranice dokumenta Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:046755

Kamenjaš, Mateja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Kamenjaš, M. (2019). Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755

Kamenjaš, Mateja. "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755

Kamenjaš, Mateja. "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755

Kamenjaš, M. (2019). 'Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755

Kamenjaš M. Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755

M. Kamenjaš, "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755