prikaz prve stranice dokumenta Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, Selma
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Physical Chemistry

Cite this document

Šerbečić, S. (2020). Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, Selma. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, Selma. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, S. (2020). 'Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić S. Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

S. Šerbečić, "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409