Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Ćorković, I. (2020). Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965
Ćorković, Ina. "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965
Ćorković, Ina. "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965
Ćorković, I. (2020). 'Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965
Ćorković I. Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965
I. Ćorković, "Zelene tehnike ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz kore mandarine (Citrus unshiu): fitokemijska analiza i optimizacija procesa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:934965