prikaz prve stranice dokumenta Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:476518

Grbeš, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Physical Chemistry

Cite this document

Grbeš, J. (2020). Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518

Grbeš, Josipa. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518

Grbeš, Josipa. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518

Grbeš, J. (2020). 'Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518

Grbeš J. Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518

J. Grbeš, "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje bakra u uzorku dodatka prehrane", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:476518