prikaz prve stranice dokumenta Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Stuburić, M. (2020). Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, Matea. "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić, M. (2020). 'Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

Stuburić M. Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 May 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176

M. Stuburić, "Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420176