Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:082131
Grgić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Grgić, I. (2020). Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131
Grgić, Iva. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131
Grgić, Iva. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131
Grgić, I. (2020). 'Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131
Grgić I. Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131
I. Grgić, "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje prirodnih organskih tvari iz vode koagulacijom i flokulacijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082131