master's thesis
Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, Tena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Bilandžija, T. (2020). Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, T. (2020). 'Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija T. Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

T. Bilandžija, "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166