Živić, A. (2020). Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682
Živić, Ana. "Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682
Živić, Ana. "Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682
Živić, A. (2020). 'Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682
Živić A. Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682
A. Živić, "Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:549682