Miličević, N. (2020). Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, Nikolina. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, Nikolina. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević, N. (2020). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
Miličević N. Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797
N. Miličević, "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:623797