doctoral thesis
Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:050775

Zorić, Marina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Zorić, M. (2021). Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775

Zorić, Marina. "Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775

Zorić, Marina. "Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775

Zorić, M. (2021). 'Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775

Zorić M. Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775

M. Zorić, "Optimizacija ekstrakcije cvijeta smilja (Helichrysum italicum (Roth) G. Don.) i ploda konopljike (Vitex agnus castus L.) s \(CO_{2}\) u superkritičnom stanju", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:050775