Božić, B. (2021). Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912
Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912
Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912
Božić, B. (2021). 'Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912
Božić B. Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912
B. Božić, "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912