Antunović, P. (2021). Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528
Antunović, Petra. "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528
Antunović, Petra. "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528
Antunović, P. (2021). 'Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528
Antunović P. Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528
P. Antunović, "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528