master's thesis
Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Katić, M. (2020). Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, Marija. "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić, M. (2020). 'Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

Katić M. Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516

M. Katić, "Biosorpcijski potencijal inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola za uklanjanje metilenskog modrila iz modelnih otopina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232516