Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:554277
Živković, Ksenija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Živković, K. (2022). Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277
Živković, Ksenija. "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277
Živković, Ksenija. "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277
Živković, K. (2022). 'Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277
Živković K. Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277
K. Živković, "Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554277