Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:378798
Kušević, Tihomir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Kušević, T. (2022). Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798
Kušević, Tihomir. "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798
Kušević, Tihomir. "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798
Kušević, T. (2022). 'Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798
Kušević T. Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798
T. Kušević, "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798