prikaz prve stranice dokumenta Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:025229

Tomeković, Dea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Tomeković, D. (2022). Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229

Tomeković, Dea. "Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229

Tomeković, Dea. "Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229

Tomeković, D. (2022). 'Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229

Tomeković D. Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 August 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229

D. Tomeković, "Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) u procjeni autentičnosti meda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025229