Pavičić, M. (2022). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318
Pavičić, Marta. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318
Pavičić, Marta. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318
Pavičić, M. (2022). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318
Pavičić M. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318
M. Pavičić, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318