master's thesis
Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:565933

Habschied, Hana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Habschied, H. (2022). Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933

Habschied, Hana. "Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933

Habschied, Hana. "Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933

Habschied, H. (2022). 'Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933

Habschied H. Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933

H. Habschied, "Priprema novih biosorbensa imobilizacijom inaktivne biomase gljive Fomitopsis pinicola uklapanjem u kalcijev alginat", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:565933