undergraduate thesis
Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje
završni rad
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Živanović, D. (2014). Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, D. (2014). 'Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović D. Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

D. Živanović, "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257