prikaz prve stranice dokumenta Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Željka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Horvat, Ž. (2008). Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Željka. "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Željka. "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Ž. (2008). 'Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat Ž. Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Ž. Horvat, "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876