Miličević, I. (2022). Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501
Miličević, Iva. "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501
Miličević, Iva. "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501
Miličević, I. (2022). 'Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501
Miličević I. Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501
I. Miličević, "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501