Župan, D. (2023). Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352
Župan, Dajana. "Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352
Župan, Dajana. "Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352
Župan, D. (2023). 'Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352
Župan D. Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352
D. Župan, "Uklanjanje kongo crvenila iz vodenih otopina biosorpcijom na inaktivnu biomasu gljive Ganoderma applanatum", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:561352