master's thesis
Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Grubeša, M. (2023). Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, M. (2023). 'Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša M. Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

M. Grubeša, "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782