Ćosić, M. (2023). Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, Marija. "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, Marija. "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, M. (2023). 'Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić M. Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 May 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
M. Ćosić, "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483