master's thesis
Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:379464

Žinić, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Žinić, H. (2023). Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464

Žinić, Helena. "Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464

Žinić, Helena. "Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464

Žinić, H. (2023). 'Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464

Žinić H. Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464

H. Žinić, "Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:379464