master's thesis
Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:386876

Štajhofer, Antonija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Štajhofer, A. (2023). Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876

Štajhofer, Antonija. "Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876

Štajhofer, Antonija. "Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876

Štajhofer, A. (2023). 'Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876

Štajhofer A. Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876

A. Štajhofer, "Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386876