master's thesis
Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:744208

Švarc, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Švarc, H. (2024). Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208

Švarc, Helena. "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208

Švarc, Helena. "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208

Švarc, H. (2024). 'Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208

Švarc H. Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208

H. Švarc, "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208