Authored book-Scientific book-Textbook for higher education
Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2004. urn:nbn:hr:109:175217


Cite this document

Mandić, M. L. (2004). Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, Milena Lela. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, Milena Lela. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217.

Mandić, M. L. (2004) Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. [online]. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217 (Accessed 29 December 2024)

Mandić ML. Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. [Internet]. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek; 2004, [cited 2024 December 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217

M. L. Mandić, Znanost o prehrani : hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2004. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:175217