master's thesis
Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:378401

Mijatović, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Mijatović, R. (2024). Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401

Mijatović, Ružica. "Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401

Mijatović, Ružica. "Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401

Mijatović, R. (2024). 'Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401

Mijatović R. Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401

R. Mijatović, "Biosorpcijski potencijal biougljena od heljdinih ljuskica aktiviranog s H2SO4 za uklanjanje amoksicilina iz otpadne vode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378401