Barišić, M. (2024). Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912
Barišić, Marina. "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912
Barišić, Marina. "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912
Barišić, M. (2024). 'Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912
Barišić M. Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912
M. Barišić, "Promjena brzine topljenja sladoleda s dodatkom kurkume i papra tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:094912