master's thesis
Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:799384

Popović, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Popović, I. (2024). Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, Ivana. "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, Ivana. "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, I. (2024). 'Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović I. Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

I. Popović, "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384