prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana
Embargo period 2025-10-01
master's thesis
Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Krijan, H. (2024). Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, Helena. "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan, H. (2024). 'Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

Krijan H. Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379

H. Krijan, "Fizikalno-kemijska i reološka svojstva sladolednih smjesa s dodatkom brašna pogače lana", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176379