master's thesis
Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:703305

Zovko, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Zovko, M. (2024). Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305

Zovko, Maja. "Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305

Zovko, Maja. "Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305

Zovko, M. (2024). 'Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305

Zovko M. Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305

M. Zovko, "Uklanjanje fosfata iz otpadne vode biosorpcijom na biougljen od heljdinih ljuskica funkcionaliziran s H2SO4 i FeCl3", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:703305