Ćosić, I. (2024). Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, Iva. "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, Iva. "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić, I. (2024). 'Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
Ćosić I. Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508
I. Ćosić, "Antioksidativna aktivnost funkcionalnog sladoleda s dodatkom kurkume u prahu i crnog papra", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:369508