Vrdoljak, A. (2015). Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320
Vrdoljak, Anđela. "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320
Vrdoljak, Anđela. "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320
Vrdoljak, A. (2015). 'Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320
Vrdoljak A. Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320
A. Vrdoljak, "Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726320