Jozinović, A. (2009). Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović, A. (2009). 'Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
Jozinović A. Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737
A. Jozinović, "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737