prikaz prve stranice dokumenta Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:146737

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Jozinović, A. (2009). Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, Antun. "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović, A. (2009). 'Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

Jozinović A. Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737

A. Jozinović, "Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146737