Andrijević, M. (2012). Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425
Andrijević, Marijana. "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425
Andrijević, Marijana. "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425
Andrijević, M. (2012). 'Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425
Andrijević M. Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425
M. Andrijević, "Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954425