Grgurovac, Z. (2012). Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Z. (2012). 'Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac Z. Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Z. Grgurovac, "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876